Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Image

Nederlands Elftal Shirt 1988


Charitystars

WEB Met dit EK 88 shirt beleef jij het Europees Kampioenschap in 1988 opnieuw Met de optie om het voetbalshirt te bedrukken. Puma King Ultimate Cruyff Legends Zwart Oranje..


Result Deze lijst van spelers van het Nederlands vrouwenvoetbalelftal is een overzicht van alle. Result Oranje verliest van Duitsland en loopt Olympische Spelen mis. Result Het is donderdag 9 november 2023 Precies 50 jaar na de eerste interland vrouwenvoetbal van. Nederland Vrouwen Olympische Spelen 2021 Tokyo..


Een overzicht van alle schorsingen en blessures in de Eredivisie Nederland 2023-2024. Woensdag 14 juni 2023 Finaleronde Nations League 202223 2 4 1 0 Kroatië. Deze overzicht maakt een lijst op met alle spelers van een competitie die geblesseerd moeten pauzeren Naast de aard van blessure wordt ook de vermoedelijke duur van de uitval getoond. Je ziet op deze pagina welke spelers de bondscoach in zijn selectie voor het Nederlands elftal heeft opgenomen met daarbij de eerstvolgende wedstrijd van Oranje Dit is de selectie van Bosnie-en. Dit overzicht somt alle spelers op die bij het nationale elftal van Nederland op dit moment geblesseerd of geschorst zijn en degene waar een schorsing dreigt..


Result Sinds dinsdag konden bezoekers zich aanmelden voor een bezoek aan de training van het. Result Het Nederlands elftal heeft dit jaar onder bondscoach Andries Jonker. Spelers staf Programma EK-kwalificatie Meer over het Nederlands elftal. Result Oranje compleet op eerste training richting duel met Ierland..



Etsy

Comments